rolandino

About

Username
rolandino
Joined
Visits
87
Last Active
Roles
Member

Activity

  • rolandino started a discussion.
    November 2014
  • rolandino started a discussion.
    June 2014
  • rolandino commented on a discussion.
    Attention: the Intensity Shuttle USB3 does not work with OS X, only Windows!
    May 2014
  • rolandino commented on a discussion.
    Yup, I'll send you a P.M. to discuss the hackintosh stuff...
    April 2014
  • rolandino commented on a discussion.
    Actually that came to my mind also already, though I haven't tried yet. But you're right, the cards are on lanes from both CPUs right now. I will make a test next week and let you know.
    Also made some tweakings with Apple graphics power management lately. the first card runs at 1,08 GHz, the second only 680 MHz, obviously one P-state lower. Perhaps you ran across this issue too, didn't you? Do you have a link or something for me? Found a lot about that kext stuff, but not sure, if I adjusted everything correct in AGPM.kext.
    ThanksRoland
    April 2014
  • rolandino commented on a discussion.
    Hello again,
    coming back with some test results with different setups:
    1. 5760x1080, 3 screens1a. only one gfx card: 60fps on all versions (1.48, 1.47m, 1.47l)1b. Millumin user interface on gfx card 1, all screens on gfx card 2: 30fps on all versions1c. user interface an screens mixed on both gfx cards: 30fps on 1.48 and 1.47l     interesting 1.47m: on gfx card 1 (that with the user interface) 40fps, on gfx card 2 20fps
    2. 7680x1080, 4 screens2a. Millumin on gfx 1, all screens gfx 2: 1.48 > 30fps, 1.47l and 1.47m > 20fps2b. user interface and screens mixed on both gfx: 1.48 > 30fps, 1.47l > 20fps      again special results on 1.47m: about 30fps on gfx 1, about 20fps on gfx 2
    3. 9600x1080, 5 screens1.48 > 20fps, 1.47l and 1.47m lower than 20fps
    and once again one thing on 1.48:7680x1080, 4 screens -> 30fpsas soon as I open output setup and enter something above 7680, e.g. 7800, framerate drops instantly from 30 to 20 fps and stays there.
    I did not try the Nvidia web drivers. any experiences with them anybody?
    Anything else I could try?
    Attached is a screen shot from OpenGL extensions viewer...
    Hope my tests help doing improvements...

    BestRoland
    April 2014
  • rolandino commented on a discussion.
    Ok, thanks... I will try the beta version later and let you know...
    Just two more notices:- It seem's like, that it does not depend on using outputs from only one or both gfx cards.When I use four screens with 7680x1080, two outputs on the first card, the other two on the second, I get 30fps, everything fine.- I made a quick check on my MacbookPro Retina too. As soon as the screen size exceeds 7680x1080, framerate is dropping when entering full screen (again no videos playing, just test pattern, all screens same output).
    April 2014
  • April 2014
  • rolandino started a discussion.
    April 2014
  • April 2014
  • rolandino started a discussion.
    April 2014