skunx10

About

Username
skunx10
Joined
Visits
0
Last Active
Roles
Member

Activity

  • skunx10 commented on a discussion.
    Hello Phillipe, so I´ve been trying a new setup to work with live and millumin in two different laptops and I´m having an odd problem when mapping midi to millumin.I just want to map the start button in a composition with the same midi note that starts the timeline in ableton live. For that purpose I´m using a kaos pad as midi controller, connected to a midi interface ( MAudio midisport 2x2) one midi output from this midi interface goes to an Audio interface ( MAudio fast track 4 x4 ) connected to live in one laptop, and the midi interface usb is connected to the other laptop with millumin.When I map a button of the kaos pad to the play button of ableton live the playback starts without problem, but when I map the same button from the kaos pad to the playblack button of Millumin I get an on/off/on/off signal all the time.I mean the midi mapping works but I get a continuos signal that starts and stops the composition endlessly. Is there any way to solve this ? and get just an simple on message? or any other way to achive a similar result? Regards 
    January 2013
  • skunx10 commented on a discussion.
    So if the solution is midi , maybe ipmidi should work fine! http://www.nerds.de/en/ipmidi.htmlIt would be great to have some kind of SimpleSync between Millumin and Ableton live! just a suggestion!Thanks!
    November 2012
  • skunx10 commented on a discussion.
    Yeah, what I wanted to do was to play one column of media after another without needing to press [SPACE] every time, only to start the playback. I guess I´ll use the compositions.Thanx!
    November 2012
  • skunx10 started a discussion.
    November 2012
  • skunx10 started a discussion.
    November 2012
  • skunx10 started a discussion.
    November 2012
  • skunx10 started a discussion.
    November 2012